Nettleserutvidelsen synkroniserer nå med kontoen din

Logg inn i utvidelsen, så mister du aldri et bokmerke igjen

1 min lesetid


Nettleserutvidelsen synkroniserer nå med kontoen din

Bokmerker synkroniseres på tvers av enheter

Tidligere ble bokmerker i nettleserutvidelsen bare lagret i nettleseren den var installert i. Hvis du bokmerket et verktøy på jobb-PC-en, dukket det ikke opp hjemme. Hvis du hadde registrert en konto på nettstedet, visste ikke utvidelsen om den heller.

Nå er dette ordnet. Logg inn på kontoen din fra utvidelsen, så synkroniseres alle bokmerkene automatisk – på nettstedet og i alle nettlesere og enheter du er logget inn på.

Slik aktiverer du synkronisering

  1. Åpne popup-vinduet for utvidelsen fra verktøylinjen
  2. Logg inn eller opprett en konto hvis du ikke har en ennå
  3. Bokmerk et verktøy fra utvidelsen eller nettstedet. Nå vises det overalt der du er logget inn

Har du ikke en konto? Utvidelsen fungerer fortsatt som før, med bokmerker som bare lagres lokalt i den aktuelle nettleseren.

Skaff deg utvidelsen

Har du allerede installert den? De eksisterende bokmerkene dine blir værende. Bare logg inn for å begynne å synkronisere dem.

Del